Volledig scherm
Salar Azimi, voorzitter van Patro Eisden Maasmechelen. © Patro Eisden Maasmechelen

Voorzitter Azimi heeft geen spijt van provocaties: ,,Ik ben 90 minuten lang uitgescholden”

videoMAASMECHELEN - Voorzitter van Patro Eisden Salar Azimi kreeg zondag kritiek nadat hij zaterdagavond na de voetbalderby Patro - Thes (1-0) wel heel nadrukkelijk richting het uitvak wandelde (lees hier). ,,Het resultaat van een hele dag te zijn uitgescholden. Wie kaatst, moet de bal verwachten”, reageert hij tegenover de Belgische krant Het Laatste Nieuws. 

Eerder werd al bekend dat de Iraanse vlag, een verwijzing naar de nationaliteit van Azimi, werd gestolen. Volgens de voorzitter uit Aardenburg stopt het daar niet bij. ,,Ik wou helemaal niets verkeerds doen, maar toen ik met onze eigen fans ging vieren, bleef men mij maar uitschelden. Ze zongen onder meer dat de spelers ‘de hoeren van Azimi’ waren. Dat was al zo de hele wedstrijd en toen was ik het beu. Daarom ben ik hen op hun nummer gaan zetten. Daar heb ik geen spijt van.”

Hoofdstuk afsluiten

Azimi hoopt dat het hoofdstuk afgesloten kan worden. ,,Ik had nochtans een geste gedaan naar Thes Sport door de toegangsprijs voor hen te verlagen van 20 naar 15 euro. Jammer dat het zo is moeten eindigen. We kunnen in de eindronde weer uitkomen tegen hen, tegen dan is iedereen dit hopelijk vergeten. Al zal een derby altijd iets speciaals zijn.” 

  1. Constansia en Smulder ontbreken bij Hoek, Wilson is  een vraagteken
    PREMIUM

    Constansia en Smulder ontbreken bij Hoek, Wilson is een vraagteken

    HOEK - De ploeg die afgelopen weekend met 3-0 van Goes verloor, is zaterdagmiddag de tegenstander van Hoek. Ter Leede boekte dit kalenderjaar pas één overwinning en is de afgelopen tijd weggezakt op de ranglijst. De formatie uit Sassenheim is nu de nummer dertien van de derde divisie. Hoek staat zevende, heeft negen punten meer dan Ter Leede, blijft bij een overwinning in de subtop meedraaien en neemt dan ook een beetje revanche.