Volledig scherm
PREMIUM
Barry van der Hooft © Joost Hoving

Voor de winterstop afgeschreven, vanaf januari bijna niet te verslaan, dat is het verhaal van Hoek

COLUMN BARRY VAN DER HOOFTBij toeval kwam dinsdag met Jannes Tant de bekerwedstrijd van een paar jaar geleden bij Oranje Wit ter sprake. Het was december 2015 en Tant was pas twee maanden trainer bij Hoek. Veel spelers waren er vanuit gegaan dat ze op natuurgras zouden spelen, zagen in Dordrecht ineens een fonkelnieuwe kunstgrasmat liggen en bleken niet het juiste schoeisel bij te hebben. 

Tant kookte van binnen, zeker nadat Hoek vervolgens pijnlijk werd uitgeschakeld door de eersteklasser. Na afloop had hij even geen zin om te praten. Een paar uur  later belde hij zelf op vanuit de auto, inmiddels een beetje afgekoeld. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.