Volledig scherm
Eric Vanhijfte, trainer van de vrouwen van IJzendijke. © Boaz Timmermans

Voor de vrouwen van IJzendijke is het ‘net niet’

VROUWENVOETBALVLISSINGEN - Eersteklasser IJzendijke is niet goed aan de tweede competitiehelft begonnen. In Klaaswaal werd er met 3-2 van het tweede elftal van SSS verloren. 

Al vrij snel kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong. De reactie van IJzendijke was goed, want niet veel later zette Rosanne Lammers al de gelijkmaker op het scorebord. SSS 2 was daar niet van onder de indruk, want het werd meteen 2-1. Fleur Rademakers zorgde voor de 2-2, maar SSS 2 ging toch met een 3-2-voorsprong rusten. 

Het spectaculaire eerste bedrijf kreeg geen vervolg in de tweede helft. Er viel weinig meer te beleven en het bleef bij 3-2. ,,Dit was niet nodig geweest. Kleine foutjes zorgden voor de tegengoals, maar we hebben genoeg kansen gehad om zelf met de rust voor te staan. Het was net niet en dat is jammer‘’, zo vertelde trainer Eric Vanhijfte na afloop.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    HOEK - Voor wie er nog aan twijfelde; Hugo Vandenheede kan zijn stem flink verheffen. De Belgische trainer van Hoek is vaak de rust zelve, maar liet er donderdagavond geen twijfel over bestaan dat hij niet tevreden was over enkele spelers. Vandenheede zette iedereen op scherp, want zaterdagmiddag moet Hoek vol aan de bak. In de uitwedstrijd tegen ASWH wil de derdedivisionist de volgende stap richting het winnen van de tweede periode zetten.