Volledig scherm
Sander Versendaal. © Dirk-Jan Gjeltema

Volgende tegenvaller voor Hoek: Versendaal is al vertrokken

HOEK - Sander Versendaal is na twee weken al vertrokken bij Hoek. De jonge rechtsback zal terugkeren naar Oostkapelle. ,,De perikelen van de afgelopen weken hebben daar wel een rol bij gespeeld’’, zegt Jacky Lambert, lid van de technische commissie van Hoek. ,,Daarnaast zou hij ook meer in het bedrijf van zijn vader gaan werken. Het is jammer, maar we kunnen er niets aan veranderen.’’

De Franse spits Ousmane Diakho, een oude bekende van de vertrokken trainer Hugo Vandenheede, blijft wel bij Hoek. ,,Als het goed is meldt hij zich woensdagavond weer, voor de oefenwedstrijd tegen Knokke.’’ Diakho was vorige week op proef bij Hoek en scoorde één keer in de oefenwedstrijd tegen Maldegem (0-3). De selectie van Hoek bestaat nu nog uit twintig spelers.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Istvan Bakx heeft op zijn 33ste toch nog een mooi avontuur te pakken
    PREMIUM

    Istvan Bakx heeft op zijn 33ste toch nog een mooi avontuur te pakken

    DEN BOSCH - Een week geleden vertelde Istvan Bakx over zijn eerste weken bij Spakenburg, de club waar hij dit seizoen eigenlijk zou gaan voetballen. ,,Alleen als er nog iets moois en leuks op mijn pad komt, kan dat nog veranderen’’, zei hij toen met een knipoog. De contacten met Ajax Cape Town waren toen al gelegd, maar lange tijd leek een overgang naar Zuid-Afrika er niet in te zitten. Tot hij zondag werd gebeld en het licht alsnog op groen ging.