Volledig scherm
Sander Versendaal. © Dirk-Jan Gjeltema

Volgende tegenvaller voor Hoek: Versendaal is al vertrokken

HOEK - Sander Versendaal is na twee weken al vertrokken bij Hoek. De jonge rechtsback zal terugkeren naar Oostkapelle. ,,De perikelen van de afgelopen weken hebben daar wel een rol bij gespeeld’’, zegt Jacky Lambert, lid van de technische commissie van Hoek. ,,Daarnaast zou hij ook meer in het bedrijf van zijn vader gaan werken. Het is jammer, maar we kunnen er niets aan veranderen.’’

De Franse spits Ousmane Diakho, een oude bekende van de vertrokken trainer Hugo Vandenheede, blijft wel bij Hoek. ,,Als het goed is meldt hij zich woensdagavond weer, voor de oefenwedstrijd tegen Knokke.’’ Diakho was vorige week op proef bij Hoek en scoorde één keer in de oefenwedstrijd tegen Maldegem (0-3). De selectie van Hoek bestaat nu nog uit twintig spelers.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen
    PREMIUM

    Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen

    BARENDRECHT - Na iets meer dan een kwartier voetballen, keek Yarick Dorst zaterdagmiddag enigszins vertwijfeld richting het scorebord. De cijfers waren hard en veelzeggend: 0-3. Ook tegen Hoek had Barendrecht zaterdag weinig in te brengen en verloor uiteindelijk met 0-4. Voor de derdedivisionist was het de vijfde nederlaag van het seizoen, waardoor het opnieuw moet vrezen dat het degradatievoetbal gaat spelen. ,,Dit hebben we vorig seizoen helaas ook al meegemaakt’’, aldus Dorst.