Sander de Schepper (links), voorzitter Harold de Rijk (midden) en Adri Wauters – die net zo oud is als de club – zijn trots op jubilaris VV Vogelwaarde.
Volledig scherm
PREMIUM
Sander de Schepper (links), voorzitter Harold de Rijk (midden) en Adri Wauters – die net zo oud is als de club – zijn trots op jubilaris VV Vogelwaarde. © Camile Schelstraete

Volgende feestje van jubilaris Vogelwaarde is even uitgesteld

VOGELWAARDE - In 1985 kwam Feyenoord 1 nog op bezoek ter ere van het veertigjarig bestaan van de club. Na eerder op de dag in Philippine een stevige mosselmaaltijd te hebben genuttigd, won de Stadionclub met 9-2. In 2005 ging Lucky Ajax de strijd aan met Vogelwaarde (ook 9-2), om de zestigste verjaardag te vieren. En nu, in 2020, zou Oud-Feyenoord de strijd aangaan met de groen-witten om een volgend jubileum te vieren.

 1. Voetbal Vodcast #3: ‘Voorlopig geen feestjes bij VV Goes’
  voetbal vodcast

  Voetbal Vodcast #3: ‘Voorlopig geen feestjes bij VV Goes’

  VLISSINGEN – De twee Zeeuwse derdedivisionisten beleven een matige (Hoek) en een slechte (Goes) start van het seizoen. Hoek moet aanstaande zaterdag winnen bij ACV en hoopt een week later over Istvan Bakx te kunnen beschikken. Goes gaat na drie nederlagen op rij zware weken tegemoet, want het treft achtereenvolgens de topploegen Excelsior’31, Sparta Nijkerk en Stedoco. ,,Ik verwacht de komende weken geen feestje in Goes’’, zegt sportverslaggever Barry van der Hooft in de nieuwe aflevering van de PZC Voetbal Vodcast.
 2. Eén goede helft is onvoldoende voor Hoek
  PREMIUM

  Eén goede helft is onvoldoen­de voor Hoek

  HOEK - Het scorebord in Hoek gaf aan dat er nog negen minuten waren te spelen, toen het muisstil langs het veld werd. Aanjager Erwin Franse eruit, Mike Segers erin. Die wissel zorgde voor onbegrip bij de supporters, die twijfelden aan het voetbalverstand van de trainer. In de minuten die volgden, creëerde de Zeeuws-Vlaamse derdedivisionist niks meer. FC Lisse, dat in de eerste twee duels één puntje had vergaard, kwam met de schrik vrij en prees zich gelukkig met een 1-2-zege.
 3. Wilson voelt geen extra druk na matige seizoensstart van Hoek
  PREMIUM

  Wilson voelt geen extra druk na matige seizoens­start van Hoek

  HOEK – De selectie van Hoek vertrekt vrijdagmiddag al richting Assen, waar het zaterdagmiddag aantreedt tegen ACV. Op het duel met de promovendus staat aardig wat druk, omdat de Zeeuws-Vlaamse derdedivisionist ver van huis móet winnen. Daarmee kan het de vervelende smaak van de matige seizoensstart enigszins wegspoelen en tegelijkertijd verliest Hoek de topploegen niet nu al uit het zicht. ,,We hebben onszelf drie weken op rij tekort gedaan’’, zegt Fabian Wilson.
 1. De 6-5 bij Aardenburg-Corn Boys is uitschieter op openingsdag bij vierdeklassers
  VIERDE KLASSE A

  De 6-5 bij Aardenburg-Corn Boys is uitschie­ter op openings­dag bij vierdeklas­sers

  VLISSINGEN - De kop is eraf in de vierde klasse A van het zondagvoetbal. Kenney de Baerdemaker bracht namens Hoofdplaat al na enkele minuten de eerste treffer in deze klasse op zijn naam. Na negentig minuten kende de wedstrijd tegen Vogelwaarde een 4-1-eindstand. Ronduit spectaculair was het scoreverloop bij Aardenburg tegen Corn Boys waar de thuisploeg na een 4-0-voorsprong binnen twintig minuten uiteindelijk met 6-5 zegevierde. Oostburg wist bij Sluis (1-4) als enige uitploeg de drie punten mee naar huis te nemen. Biervliet tegen Koewacht leverde met 1-1 geen winnaar op.