Volledig scherm
Yassine Azzagari. © BN DeStem

Volgend hoogtepunt voor Azzagari: Zeeuws talent tekent eerste profcontract

VIDEOBREDA - Voetballer Yassine Azzagari mag zich officieel prof noemen. De middenvelder zette woensdag zijn krabbel onder zijn eerste profcontract bij NAC, dat hem tot 2022 aan de club uit Breda verbindt.

Voor Azzagari is het zijn volgende hoogtepunt in korte tijd. Enkele weken gelden maakte hij al zijn debuut in het betaalde voetbal. Op de slotdag van de eredivisie viel de zeventienjarige Zeeuw in bij NAC in het eredivisieduel met PEC Zwolle (0-0). En dat terwijl hij pas aan zijn eerste jaar in Breda bezig was.

,,Het kan supersnel gaan‘’, vertelt Azzagari voor de camera van NAC TV. ,,Ik heb hier hard voor gewerkt, natuurlijk mijn debuut mogen maken en dan ook nog dit erbij, net in de vakantie.‘’

Hij omschrijft zichzelf als een energieke middenvelder, die plezier uitstraalt en er tot de laatste minuut volle bak voor wilt gaan. Azzagari kijkt bovendien vast naar de toekomst. ,,Ik wil eerst mijn plekje verover in het eerste bij NAC en daarna kijken wat de mogelijkheden zijn. Maar nu eerst even genieten.‘’

Azzagari komt met NAC komend seizoen uit in de Keuken Kampioen Divisie. De club uit Breda kreeg het afgelopen seizoen niet voor elkaar handhaving in de eredivisie te bewerkstelligen en degradeerde als hekkensluiter direct. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement