Volledig scherm
© Mechteld Jansen

Vogelwaarde opent deur weer voor voetballers die van zand houden

VOGELWAARDE - Het oudste en meest prestigieuze voetvolleytoernooi in Zeeland heeft de deur weer open gegooid via www.beachvoetvolley.nl.

Traditiegetrouw wordt dit toernooi - voor de 23ste keer gehouden - tijdens het Pinksterweekeinde door voetbalvereniging Vogelwaarde georganiseerd. Er is ruime voor veertig teams; Corjan Slinger en Bjorn de Gruijter uit Sleeuwijk verdedigen hun titel. De verwachting is een vol schema, omdat de reguliere competitie in het tweede weekeinde van juni al is afgelopen.

Op de vrijdagavond wordt als opwarmertje eerst een beachsoccertoernooi gehouden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract
  PREMIUM

  PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract

  EINDHOVEN - Dat PSV veel potentie in hem ziet, was de afgelopen jaren al duidelijk geworden. Aron van Lare (16) behoort tot de talentvolste jeugdkeepers in Nederland en stond de afgelopen seizoenen vaak onder de lat bij Oranje onder 14, 15 en 16. Donderdagavond tekende de Terneuzenaar zijn eerste contract bij de Eindhovense club, waardoor hij ook de komende drie seizoenen aan PSV verbonden is. Over zijn ambities is hij duidelijk. ,,Het eerste halen is en blijft mijn doel.’’
 2. Lelijke overwinning smaakt verschrikkelijk zoet voor Bakx en Bliek
  PREMIUM

  Lelijke overwin­ning smaakt verschrik­ke­lijk zoet voor Bakx en Bliek

  DEN BOSCH - Zijn warming-up is al veertig minuten aan de gang en hij huppelt steeds van zijn linker- naar zijn rechterbeen. Ondertussen gaat zijn blik geregeld richting zijn trainer. ,,Ik zat echt te zenuwlijen’’, zegt Julius Bliek later. ,,Wanneer gaan we voor plan B, wanneer kom ik er in?’’ Het duel tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles is 89 minuten oud als hij er eindelijk in mag. Nog geen minuut later ziet hij hoe Jeroen Veldmate vlak voor zijn neus de bevrijdende 0-1 binnenkopt, recht voor het uitvak, dat ontploft.