Volledig scherm
© PZC

Voetbalsters Hontenisse verliezen finale, maar krijgen nog herkansing op promotie

HALSTEREN - De voetbalsters van Hontenisse zijn er niet in geslaagd een prima seizoen te bekronen met promotie naar de eerste klasse van het zondagvoetbal. In Halsteren gingen de Zeeuws-Vlamingen zondag met 2-1 onderuit tegen RKDEO, de ploeg nota bene waarvan in de competitie met 1-0 en 5-2 gewonnen was.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Uitgerekend Arvin de Witte is bij WHS de pechvogel tegen Halsteren
  PREMIUM

  Uitgere­kend Arvin de Witte is bij WHS de pechvogel tegen Halsteren

  SINT ANNALAND - Voor WHS waren de druiven zuur in de derde klasse B, na het late verlies tegen kampioenskandidaat Halsteren. Nog één keer werd de bal voor het doel gegooid, met de laatste minuut al op de klok. In het luchtgevecht dat volgde op de vrije trap kreeg WHS-aanvoerder Arvin de Witte de bal ongelukkig in het gezicht. Natuurlijk stond de Halsterse topschutter Mike de Nijs op de goede plaats om van dichtbij de winnende treffer binnen te schieten: 2-3.
 2. 25 jaar vrouwenvoetbal op ‘de Boomwai’
  PREMIUM

  25 jaar vrouwen­voet­bal op ‘de Boomwai’

  GRAAUW – Op een zonovergoten sportpark ‘de Boomwai’ nam Eline van Campen (23) afgelopen zondag in de bekerwedstrijd tegen HVV’24 voorlopig afscheid als keepster van VV Graauw. Ze stond meer dan tien jaar onder de lat bij de Oost Zeeuws-Vlaamse club, maar vanwege werk in Amsterdam hing ze met pijn in het hart haar keepershandschoenen aan de wilgen. Ze had nauwelijks wat te doen tegen de Hulsterse vrouwen. Het combinatievoetbal van Graauw werd beloond met een 5-0-zege, terwijl eerder al met 4-1 werd gewonnen van Vogelwaarde. Daardoor bekeren de vrouwen van VV Graauw verder.