Volledig scherm
© Thinkstock

Voetbalsters Hontenisse krijgen harde les bij debuut in eerste klasse

ARNHEM - De vrouwen van Hontenisse moesten op de eerste speeldag in de eerste klasse D van het zondagvoetbal een fikse nederlaag incasseren tegen Eldenia 2. In Arnhem ging de promovendus na een 4-2-ruststand met 8-2 onderuit.

Vanaf de eerste minuten was het duidelijk dat Eldenia 2 de bovenliggende partij zou zijn. De thuisclub combineerde vaardig en zette Hontenisse meteen onder druk. Nadat het al snel 2-0 was geworden, kwam Hontenisse door treffers van Lisan van Hoije (uit een strafschop) en Lisan van de Broek nog wel terug tot 2-2 maar daarna liep Eldenia weer weg naar 4-2. In de tweede helft kon Hontenisse geen vuist meer maken. De thuisclub drukte het overwicht toen uit in nog eens vier doelpunten: 8-2.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek brengt zichzelf nog onnodig in de problemen
    PREMIUM

    Hoek brengt zichzelf nog onnodig in de problemen

    RIJSSEN - Een uur volwassen, solide en effectief. Een halfuur onsamenhangend, niet scherp genoeg, kansen missend bij de vleet en naïef. Zo kon het duel dat Hoek zaterdag in Rijssen tegen Excelsior’31 speelde kort en bondig worden samengevat. Dankzij dat sterke eerste uur stond de ploeg van Lieven Gevaert op een comfortabel lijkende voorsprong (0-3), maar ruim dertig enerverende minuten later koesterden ze bij Hoek de benauwde 2-3-overwinning.