Lisa de Block in actie voor FC Kontich.
Volledig scherm
PREMIUM
Lisa de Block in actie voor FC Kontich. © Leo Stolck

Voetbalster De Block vindt plezier terug bij Kontich én wordt er kampioen

Lisa de Block (20) uit Clinge werd afgelopen weekeinde met FC Kontich kampioen van de eerste klasse nationaal, het op één na hoogste niveau van België. Naast de titel heeft ze iets veel belangrijkers gewonnen: ,,Mijn plezier in het voetbal is weer terug.”

 1. Kapelle tussen hoop en vrees na nederlaag: ‘Onbegrijpelijk dat deze wedstrijd niet is uitgesteld’
  PREMIUM
  DERDE KLASSE B

  Kapelle tussen hoop en vrees na nederlaag: ‘Onbegrij­pe­lijk dat deze wedstrijd niet is uitgesteld’

  Kapelle leeft tussen hoop en vrees in de derde klasse B, na het 1-3-verlies tegen Bruse Boys. De ploeg van Shane van Bogaert is afhankelijk van het laatste duel van Den Bommel tegen Halsteren. Bij een gelijkspel of een overwinning voor Den Bommel gaat Kapelle alsnog de nacompetitie in. Tholense Boys gaat met iets gunstiger vooruitzichten aan de play-offs beginnen dan Kruiningen, na een 2-4-overwinning in het onderlinge duel.
 2. Duiveland schiet na rust de spanning uit Schouwse strijd om play-off-ticket
  PREMIUM
  VIERDE KLASSE B

  Duiveland schiet na rust de spanning uit Schouwse strijd om play-off-tic­ket

  Duiveland had aan een zege genoeg om als derde te eindigen in de vierde klasse B. Concurrent FC de Westhoek’20 kon alleen maar hopen op een misstap, maar die maakte Duiveland zaterdag niet. De ploeg van trainer Jordy Heikens won met 7-2 van Colijnsplaatse Boys en kan zich nu op gaan maken voor de nacompetitie. De Westhoek deed zelf wat het moest doen en sloot het seizoen af met een 1-7-zege op Stavenisse.