Volledig scherm

Voetbaloverzicht 30 oktober 2016

VLISSINGEN - VC Vlissingen toonde zondag veerkracht in het duel met DHC in Delft. Halverwege keek de ploeg van trainer Ruud Pennings tegen een 2-0-achterstand aan, maar die werd na de pauze opgehaald tot een 2-2-gelijkspel.

Derdeklasser Terneuzen verraste met een 1-2-zege in de uitwedstrijd tegen SC Gastel. Minder succes was er voor Philippine en HVV’24. Philippine moest tegen FC Bergen (uit) genoegen nemen met een 0-0-gelijkspel en HVV’24 leed op eigen veld tegen koploper Cluzona alweer zijn vijfde nederlaag in de laatste zes wedstrijden: 0-2.

Vierdeklasser Hontenisse, dat zondag na aan halfuur tegen een 4-0-achterstand aankeek maar uiteindelijk met 5-4 won, werd de grote winnaar van de strijd om de eerste periodetitel in de vierde klas A.

De topper in de vijfde klasse A van het zondagvoetbal tussen Koewacht en Nieuw Borgvliet bleef onbeslist. Na een 1-3-ruststand werd het 3-3. Nieuw Borgvliet bleef door dat resultaat lijstaanvoerder, Koewacht tweede. Ook de achtervolgers speelden gelijk.

Het overzicht van alle uitslagen en doelpuntenmakers van zondag 30 oktober ziet er als volgt uit:

Gebruik je de app? Klik dan hier.