Voetballer Dani (15) uit Ritthem kijkt zijn ogen uit bij Bayern München

VideoRITTHEM - Voetballer Dani Helleman (15) uit Ritthem zag vorige week een droom uitkomen. Hij liet zijn voetbalkunsten door zijn zus filmen, met een waanzinnige prijs als resultaat: hij mocht vijf dagen rondkijken bij grootmacht Bayern München.

Nadat zijn moeder op Facebook een prijsvraag van verzekeringsmaatschappij Allianz voorbij had zien komen, pakte Dani Helleman zijn bal en liet zijn zus de camera bedienen. De opdracht? Maak een filmpje waarin je laat zien wat je kunt en motiveer waarom jij tot de prijswinnaars moet behoren. De 15-jarige voetballer uit Ritthem pakte het samen met zijn zus professioneel aan, werd uitgenodigd voor een selectiedag bij Anderlecht en werd daar als de beste aangewezen. Vorige week mocht Dani daardoor vijf dagen genieten in München.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek laat veertiende seizoenszege uit handen glippen
    DERDE DIVISIE ZATERDAG I Video

    Hoek laat veertiende seizoensze­ge uit handen glippen

    HENDRIK-IDO-AMBACHT – Voor Hoek leek er zaterdagmiddag 75 minuten lang niets aan de hand in de uitwedstrijd tegen ASWH. De ploeg van Hugo Vandenheede speelde één van de beste wedstrijden van het seizoen, leidde met 0-2 en was een stap dichter bij het winnen van de tweede-periodetitel. Toch ging het in de slotfase nog mis. Een fantastische knal van Jesper van den Bosch (1-2) deed de wedstrijd kantelen, waarna Lester Pires nog een punt uit het vuur sleepte voor ASWH: 2-2.