Voetballer Dani (15) uit Ritthem kijkt zijn ogen uit bij Bayern München

VideoRITTHEM - Voetballer Dani Helleman (15) uit Ritthem zag vorige week een droom uitkomen. Hij liet zijn voetbalkunsten door zijn zus filmen, met een waanzinnige prijs als resultaat: hij mocht vijf dagen rondkijken bij grootmacht Bayern München.

Nadat zijn moeder op Facebook een prijsvraag van verzekeringsmaatschappij Allianz voorbij had zien komen, pakte Dani Helleman zijn bal en liet zijn zus de camera bedienen. De opdracht? Maak een filmpje waarin je laat zien wat je kunt en motiveer waarom jij tot de prijswinnaars moet behoren. De 15-jarige voetballer uit Ritthem pakte het samen met zijn zus professioneel aan, werd uitgenodigd voor een selectiedag bij Anderlecht en werd daar als de beste aangewezen. Vorige week mocht Dani daardoor vijf dagen genieten in München.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘De volgende? Doe maar de grote buurman Ajax, in de Arena’
    PREMIUM

    ‘De volgende? Doe maar de grote buurman Ajax, in de Arena’

    AMSTERDAM - Tien minuten voor de aftrap blaast Jack van Gelder dikke wolken sigarenrook over de tribune. De anchorman van Ziggo Sport is een AFC’er in hart en nieren en is er eens goed voor gaan zitten. Want het duel in de eerste ronde van de KNVB beker met Telstar, dat zou wel eens een bijzonder potje kunnen worden. Iets meer dan twee uur later komt hij met een vrolijk gezicht de kleedkamer uit, waar de spelers luidruchtig hun feestje vieren. Van Gelder heeft aan één woord genoeg: ,,Lekker.’’