Voetballer Dani (15) uit Ritthem kijkt zijn ogen uit bij Bayern München

VideoRITTHEM - Voetballer Dani Helleman (15) uit Ritthem zag vorige week een droom uitkomen. Hij liet zijn voetbalkunsten door zijn zus filmen, met een waanzinnige prijs als resultaat: hij mocht vijf dagen rondkijken bij grootmacht Bayern München.

Nadat zijn moeder op Facebook een prijsvraag van verzekeringsmaatschappij Allianz voorbij had zien komen, pakte Dani Helleman zijn bal en liet zijn zus de camera bedienen. De opdracht? Maak een filmpje waarin je laat zien wat je kunt en motiveer waarom jij tot de prijswinnaars moet behoren. De 15-jarige voetballer uit Ritthem pakte het samen met zijn zus professioneel aan, werd uitgenodigd voor een selectiedag bij Anderlecht en werd daar als de beste aangewezen. Vorige week mocht Dani daardoor vijf dagen genieten in München.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek brengt zichzelf nog onnodig in de problemen
    PREMIUM

    Hoek brengt zichzelf nog onnodig in de problemen

    RIJSSEN - Een uur volwassen, solide en effectief. Een halfuur onsamenhangend, niet scherp genoeg, kansen missend bij de vleet en naïef. Zo kon het duel dat Hoek zaterdag in Rijssen tegen Excelsior’31 speelde kort en bondig worden samengevat. Dankzij dat sterke eerste uur stond de ploeg van Lieven Gevaert op een comfortabel lijkende voorsprong (0-3), maar ruim dertig enerverende minuten later koesterden ze bij Hoek de benauwde 2-3-overwinning.