Voetballer Dani (15) uit Ritthem kijkt zijn ogen uit bij Bayern München

VideoRITTHEM - Voetballer Dani Helleman (15) uit Ritthem zag vorige week een droom uitkomen. Hij liet zijn voetbalkunsten door zijn zus filmen, met een waanzinnige prijs als resultaat: hij mocht vijf dagen rondkijken bij grootmacht Bayern München.

Nadat zijn moeder op Facebook een prijsvraag van verzekeringsmaatschappij Allianz voorbij had zien komen, pakte Dani Helleman zijn bal en liet zijn zus de camera bedienen. De opdracht? Maak een filmpje waarin je laat zien wat je kunt en motiveer waarom jij tot de prijswinnaars moet behoren. De 15-jarige voetballer uit Ritthem pakte het samen met zijn zus professioneel aan, werd uitgenodigd voor een selectiedag bij Anderlecht en werd daar als de beste aangewezen. Vorige week mocht Dani daardoor vijf dagen genieten in München.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon
    PREMIUM

    Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon

    LISSABON - Zondag zag hij vanaf de tribune hoe Bas Dost met twee goals de overwinning tegen Chaves (2-1) binnensleepte. Een dag later werd hij in de schaduw van Marcel Keizer gepresenteerd als assistent van de nieuwe hoofdtrainer, dinsdag stonden de Nederlanders voor het eerst met de door interlands uitgedunde selectie van Sporting op het trainingsveld. Roy Hendriksen gaf zijn ogen en oren de afgelopen dagen goed de kost en weet dat dit een prachtige stap is. ,,Alles is hier aanwezig om topprestaties te leveren’’, zei de 49-jarige Middelburger.