Voetbal Vodcast #15: ‘Goed dat Vlissingen de actie van Roemeratoe veroordeelt’

voetbal vodcastVLISSINGEN - In de eerste Voetbal Vodcast van 2020 praten Juriën Dam en verslaggever Rudy Boogert over het meest besproken voetbalmoment van afgelopen weekend: het opstootje tijdens Vlissingen-FC Boshuizen.

De doorgaans rustige Milton Roemeratoe liet zich nogal gaan toen broertje Renzo het aan de stok kreeg met een tegenspeler. Op videobeelden is te zien hoe Milton de jongen tegen de grond werkt. ,,Hij is het type van ‘geen woorden maar daden’. Dat is gisteren helaas misgegaan‘’, zegt Rudy Boogert. ,,Trainer en aanvoerder hebben de actie veroordeeld. Dat is maar goed ook.‘’

Andere gespreks-onderwerpen die voorbijkomen: het gelijkspel van Hoek, de trainersperikelen bij Goes, de stunt van De Meeuwen, de winst van Luctor Heinkenszand in de topper tegen RCS en de bewogen week van Spakenburg-verdediger Thomas van den Houten.

Volledig scherm
Juriën Dam (links en Rudy Boogert. © PZC

Beluister het gesprek hieronder als podcast:

  1. Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    VLISSINGEN – De tuchtcommissie amateurvoetbal van de KNVB heeft Vlissingen-spelers Milton Roemeratoe en Karim Ben Sellam een straf opgelegd voor de incidenten waar de spelers bij waren betrokken tijdens het duel met FC Boshuizen. Ben Sellam kreeg de langste schorsing, bevestigt een woordvoerder van de tuchtcommissie tegenover deze krant. De reservedoelman van de zondag-eersteklasser moet in totaal vijftien maanden toekijken. Roemeratoe staat in totaal vier maanden aan de kant. Beide spelers hebben vier werkdagen de tijd om in beroep te gaan.