Voetbal Vodcast #13: ‘Misschien was het beter dat Walcheren Kevin Hollander aan zijn contract had gehouden’

vodcastVLISSINGEN - Onder leiding van presentator Juriën Dam blikken de sportverslaggevers van de PZC elke maandag terug op het afgelopen weekeinde in het Zeeuwse voetbal. Vandaag gaat hij in gesprek met Barry van der Hooft.

Het gaat daarin over trainer Kevin Hollander, die onlangs werd weggestuurd bij derderklasser SV Walcheren. De jonge oefenmeester wordt verweten dat hij overwoog spelers mee te nemen naar zijn nieuwe club VC Vlissingen. ,,Dat trainers op zoek gaan naar nieuwe spelers is niet gek. Zo werkt het nou eenmaal‘’, zegt Van der Hooft. Walcheren was goed bezig in de competitie, maar zit nu in een dip. ,,Ben benieuwd welke kant het nu op gaat.‘’

Andere onderwerpen die voorbijkomen: het kampioenschap van Duiveland, de wederopstanding van VV Goes, de blessuregolf bij HSV Hoek, het naderende kampioenschap van FC Twente, de transfer van de 14-jarige Olivier Aertssen naar Ajax en de situatie van Tholenaar Bart Nieuwkoop bij Feyenoord.

Volledig scherm
Juriën Dam en Barry van der Hooft (rechts).
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Hoek moet middenvelder Mbikulu weer een tijdje missen
  PREMIUM

  Hoek moet middenvel­der Mbikulu weer een tijdje missen

  HOEK - Lieven Gevaert was van plan om donderdagavond wat beelden te laten zien van Excelsior’31, om daarna op het veld nog wat tactische zaken te trainen. Maar tot een training kwam het niet, omdat de helft van de selectie in de file stond vanwege de tijdelijke afsluiting van de Westerscheldetunnel. ,,We hebben de spelers een individueel loopprogramma gegeven’’, zei de trainer. ,,Dat hebben ze netjes afgewerkt.’’
 2. Huwelijk
  PREMIUM
  column barry van der hooft

  Huwelijk

  Dat Ruud Pennings deze zomer bij Goes aan de slag ging als trainer, was vanuit zijn oogpunt logisch. De Vlissinger heeft nooit onder stoelen of banken gestoken in de derde of zelfs tweede divisie actief te willen zijn en na twee seizoenen bij Halsteren was dit een uitgelezen mogelijkheid. Binnen de Zeeuwse voetbalwereld waren er wel veel twijfels. Want na de jonge, vernieuwende en ontzettend ambitieuze Rogier Veenstra (32), was de overgang naar de gelouterde Pennings (nu 58) best groot. Dan hebben we het toch over een andere generatie, ook op trainersgebied.