Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschouwers’

videoVLISSINGEN - In de derde divisie zijn de twee Zeeuwse clubs al een maand onderweg, komend weekend gaan ook de overige voetbalclubs van start in de verschillende competities. Genoeg te bespreken dus in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de PZC Voetbal Vodcast, waarbij presentator Juriën Dam in gesprek gaat met sportverslaggevers Barry van der Hooft en Rudy Boogert.

In de eerste editie van dit seizoen komen zeven stellingen op tafel, waarbij het onder meer over de trainerswissel bij Hoek, het debuut van Goes in de derde divisie zaterdag, de slechts elf clubs tellende vierde klasse A in het zondagvoetbal, de waarde van het toernooi om de districtsbeker en het vertrek van het overgrote deel van de technische commissie van Kloetinge gaat. De aflevering is te bekijken op de website van de PZC en ook te beluisteren in uw favoriete Podcast-app.

Volledig scherm
Juriën Dam, Barry van der Hooft en Rudy Boogert. © PZC

Beluister hieronder het gesprek als podcast.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek moet middenvelder Mbikulu weer een tijdje missen
    PREMIUM

    Hoek moet middenvel­der Mbikulu weer een tijdje missen

    HOEK - Lieven Gevaert was van plan om donderdagavond wat beelden te laten zien van Excelsior’31, om daarna op het veld nog wat tactische zaken te trainen. Maar tot een training kwam het niet, omdat de helft van de selectie in de file stond vanwege de tijdelijke afsluiting van de Westerscheldetunnel. ,,We hebben de spelers een individueel loopprogramma gegeven’’, zei de trainer. ,,Dat hebben ze netjes afgewerkt.’’