Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Vlissingen zaterdag uit de beker genomen

VLISSINGEN - Het zaterdagteam van Vlissingen is uit de districtsbeker genomen door de voetbalbond KNVB.

Het team kon afgelopen zaterdag voor het bekerduel met Hontenisse onvoldoende spelers op de been brengen en zegde af. Conform de regels werd het team daardoor uit de beker gehaald. De uitslag van het eerste duel (0-0 tegen het combinatieteam Hoedekenskerke/Kwadendamme) is geschrapt.

De poulewinst wordt nu komende zaterdag betwist door Hoedekenskerke/Kwadendamme en Hontenisse. In Hoedekenskerke spelen ze tegen elkaar. De thuisploeg heeft voldoende aan een gelijkspel om naar de knock-outfase te gaan, Hontenisse zal moeten winnen voor een vervolg.

De derde ploeg in de poule, DwO’15, is uitgespeeld doordat Vlissingen niet meer mag meedoen. De teams willen zaterdag overogens wel tegen elkaar oefenen.

De regels van KNVB stellen eveneens dat Vlissingen ook volgend seizoen niet mag meedoen aan de distritsbeker.

Nieuwe stand

1. Hoedekenskerke/Kwadendamme 1-3 (3-1)

2. Hontenisse 1-1 (2-2)

3. DwO'15 2-1 (3-5)

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon
    PREMIUM

    Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon

    LISSABON - Zondag zag hij vanaf de tribune hoe Bas Dost met twee goals de overwinning tegen Chaves (2-1) binnensleepte. Een dag later werd hij in de schaduw van Marcel Keizer gepresenteerd als assistent van de nieuwe hoofdtrainer, dinsdag stonden de Nederlanders voor het eerst met de door interlands uitgedunde selectie van Sporting op het trainingsveld. Roy Hendriksen gaf zijn ogen en oren de afgelopen dagen goed de kost en weet dat dit een prachtige stap is. ,,Alles is hier aanwezig om topprestaties te leveren’’, zei de 49-jarige Middelburger.