Volledig scherm
Yves Nyemb maakt het enige doelpunt van de wedstrijd. © Rick Sturm

Vlissingen wint ook van Dosko (video)

VLISSINGEN - Vlissingen heeft de tweede wedstrijd in de hoofdklasse B van het zondagvoetbal ook gewonnen. De Walcherse club won zondag met 1-0 van Dosko.

De wedstrijd begon een kwartier later dan gepland. De doelnetten bleken niet goed vast te zitten en moesten op last van de scheidsrechter eerst gerepareerd worden.
De vertraging deed Vlissingen geen goed. De thuisploeg speelde slap en moest het initiatief laten aan Dosko. De Brabantse ploeg had ook op voorsprong moeten komen. Dosko kreeg vier mogelijkheden. Vlissingen-doelman Joan van Belzen redde twee keer en eenmaal belandde de bal op de paal. Vlissingen was slechts een keer dreigend via Eren Yildizturan.

Na de pauze was Etienne Mallie namens Vlissingen dicht bij de 1-0. Zijn kopbal kwam via de vingertoppen van de keeper echter tegen de paal. In de 73e minuut werd de status-quo verbroken. Bij een uitval gaf Geraldi Geerman prima voor op Yves Nyemb, die de bal binnen schoof: 1-0. Daar bleef het bij.

Vlissingen heeft de tweede wedstrijd in de hoofdklasse B van het zondagvoetbal ook gewonnen. De Walcherse club won zondag met 1-0 van Dosko.