Volledig scherm
Raymond Wolff was tegen Chevremont bij de drie Vlissingse treffers na rust betrokken. © Paul ten Hacken

Vlissingen tankt vertrouwen tegen Chevremont

KERKRADE - Vlissingen ging onlangs tegen laagvliegers RKAVV en Deso nog onderuit, maar had zondag weinig moeite met nummer twaalf Chevremont. De Limburgers werden in eigen huis met 1-4 verslagen door de Walcherse zondag-hoofdklasser.

Rechtsback Renzo Roemeratoe zorgde voor een pikstart van Vlissingen, want al in de vierde minuut liet hij op aangeven van Raymond Wolff de 0-1 aantekenen. Nog voor de rust bracht Daniël Meijer Chevremont echter langszij. 

Wolff zorgde snel na de pauze zelf voor een nieuwe Vlissingse voorsprong, die verder werd uitgebreid door invallers Regilio Pinas en Roniël Uranie. Wolff was ook bij de goals na rust betrokken en kreeg een publiekswissel.

Door de zege komt Vlissingen op 42 punten uit 26 competitiewedstrijden. Dat is er één minder dan nummer drie RKSV Nuenen, dat nog een duel tegoed heeft en zaterdag al met 1-3 won van Gemert.

  1. KNVB draagt 'zaak FC Lisse-Hoek' over aan aanklager betaald voetbal

    KNVB draagt 'zaak FC Lisse-Hoek' over aan aanklager betaald voetbal

    HOEK - De KNVB heeft een onderzoek ingesteld naar de strafschoppenserie bij het bekerduel FC Lisse-Hoek. Donderdagochtend werd om 10.00 uur in Zeist vergaderd over de veelbesproken kwestie. Daarna werd het bestuur van zaterdag-hoofdklasser Hoek per e-mail op de hoogte gebracht van het feit dat de voetbalbond de zaak heeft overgedragen aan de aanklager betaald voetbal. De kans is groot dat donderdagavond bij de loting voor de tweede ronde een balletje met 'FC Lisse/Hoek' in de koker gaat.