Volledig scherm
Quincy Gooding scoorde voor Vlissingen. © Paul ten Hacken

Vlissingen maakt na rust het verschil tegen Herleving Sinaai

VLISSINGEN - In de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen was VC Vlissingen vrijdagavond te sterk voor Herleving Sinaai. Nadat het halverwege het duel nog 0-0 stond, won de ploeg van de nieuwe trainer Kevin Hollander met 4-1.

Tegen Sinaai, dat getraind wordt door Michel Leonhart, kwam Vlissingen kort na rust op achterstand door een benutte strafschop (0-1). Nadat Quincy Gooding fraai de 1-1 had binnen geschoten, liep Vlissingen uit naar een ruime overwinning. Gino Zupelli (ex-Walcheren) rondde na een goede actie rustig af (2-1) en via Bas de Waal (kopbal) en de van Zeelandia Middelburg overgekomen Thomas de Rijke werd de eindstand op 4-1 bepaald.

Bij tweedeprovincialer Sinaai kwamen de voormalig FC Axel-spelers Bart Rijckaert en Roy van Ham beiden in actie. VC Vlissingen oefent dinsdagavond opnieuw, in Bruinisse tegen derdedivisionist Barendrecht.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Istvan Bakx heeft op zijn 33ste toch nog een mooi avontuur te pakken
    PREMIUM

    Istvan Bakx heeft op zijn 33ste toch nog een mooi avontuur te pakken

    DEN BOSCH - Een week geleden vertelde Istvan Bakx over zijn eerste weken bij Spakenburg, de club waar hij dit seizoen eigenlijk zou gaan voetballen. ,,Alleen als er nog iets moois en leuks op mijn pad komt, kan dat nog veranderen’’, zei hij toen met een knipoog. De contacten met Ajax Cape Town waren toen al gelegd, maar lange tijd leek een overgang naar Zuid-Afrika er niet in te zitten. Tot hij zondag werd gebeld en het licht alsnog op groen ging.