Vlissingen laat koploper Groene Ster hard werken voor de punten

videoHEERLERHEIDE - VC Vlissingen blijft in de achtervolging in de hoofdklasse van het zondagvoetbal. Zondag ging het duel bij koploper Groene Ster met 6-2 verloren, waardoor de ploeg nog altijd op een plaats staat die aan het einde van de competitie verplicht tot het spelen van nacompetitie voor lijfsbehoud.

De ruime cijfers kwamen pas in het slot van het duel tot stand. Vlissingen hield de koploper lang in onzekerheid. Renzo Roemeratoe zorgde bij een 1-0-achterstand voor de gelijkmaker. Na de pauze zorgde invaller Said Bouzambou vanaf elf meter voor de 3-2-aansluitingstreffer.

Volledig scherm
Renzo Roemeratoe in actie namens VC Vlissingen. Hij scoorde zondag tegen koploper Groene Ster. © Paul ten Hacken

Toen Groene Ster in de slotfase de 4-2 maakte, was het pleit beslecht en volgden de vijfde en zesde tegengoal er vlot achteraan.

Vlissingen blijft op de veertiende plaats staan. De twaalfde plaats betekent direct lijfsbehoud. Vlissingen heeft een achterstand van twee punten op drie teams: Leonidas, IFC en RKAVV. Komende zondag speelt Vlissingen thuis tegen Leonidas.

Op de slotdag gaat de Zeeuwse hoofdklasser op bezoek bij middenmoter Nuenen, gecoacht door oud-Vlissingen-speler/trainer Jan Poortvliet.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement