Vlissingen.
Volledig scherm
Vlissingen. © Lex De Meester

Vlissingen klimt door zege op concurrent uit de gevarenzone

HOOFDKLASSE BVLISSINGEN - Zondag-hoofdklasser Vlissingen heeft de gevarenzone verlaten. Dankzij een 4-1-overwinning op concurrent Leonidas klom de Walcherse formatie naar de veilige twaalfde plaats.

 1. De bijzondere reis van Jarreau Manuhuwa
  PREMIUM

  De bijzondere reis van Jarreau Manuhuwa

  OOST-SOUBURG - Zou het pad dat hij heeft afgelegd uniek zijn? Of zouden er meer voetballers zijn die in bijna iedere amateurklasse hebben gespeeld? Jarreau Manuhuwa hoort in ieder geval in een bijzonder rijtje voetballers, want hij speelde in de afgelopen negen jaar in de vierde, derde, tweede en eerste klasse. Het laatste niveau bleek niet zijn plafond te zijn, want via de hoofdklasse en de derde divisie is hij dit seizoen in de tweede divisie aanbeland. En, niet onbelangrijk: opnieuw als basisspeler.
 2. Voetbal Vodcast #8: ‘Het is lastig om het nu leuk te houden voor voetballers’
  VOETBAL VODCAST

  Voetbal Vodcast #8: ‘Het is lastig om het nu leuk te houden voor voetbal­lers’

  VLISSINGEN - Nu de voetbalcompetities tijdelijk zijn stilgelegd, wordt ook voor de PZC Voetbal Vodcast een pauze ingelast. In de achtste aflevering van dit seizoen gaat presentator Juriën Dam in gesprek met verslaggever Barry van der Hooft, die weet dat sommige clubs in groepjes van vier nog wel doortrainen. ,,Alleen is het wel lastig om het nu, zonder partijvormen, leuk te houden voor voetballers.’'
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement