Vlissingen is remisekoning: ook gelijkspel tegen Dosko

videoVLISSINGEN - Voor de zesde keer in elf wedstrijden heeft VC Vlissingen gelijkgespeeld in de eerste klasse B van het zondagvoetbal. Op eigen veld werd het zondag 1-1 tegen Dosko uit Bergen op Zoom.

Trainer Kevin Hollander had in vergelijking met vorige week twee wijzigingen in zijn basiself aangebracht: Menancio Weeda en Shannon Braafhart startten in de basis ten koste van Joran Maliepaard en Quincy Gooding.

Volledig scherm
Renzo Roemeratoe scoorde zondag namens VC Vlissingen. © Paul ten Hacken

Na 12 minuten opende Dosko de score in de persoon van Marvin Bedaf. Hij was attent toen een voorzet voor het doel bleef hangen. Na een halfuur werd het gelijk toen Renzo Roemeratoe van dichtbij hard raak schoot. Dat was de ruststand.

Na de pauze waren er weinig verheffende momenten voor de beide doelen te zien. Voorgaande weken zat het venijn van de wedstrijden van Vlissingen nog wel eens in de staart, maar dat was nu niet het geval.

De achterstand op koploper TOGB, waartegen Vlissingen vorige week 2-2 speelde, liep op tot zes punten omdat TOGB de topper tegen DHC met 2-0 won. Vlissingen blijft staan in een grote groep subtoppers.

Volgende week speelt Vlissingen de laatste competitiewedstrijd voor de winterstap, uit bij staartploeg Hillegersberg.

  1. Vraagtekens voor Van den Houten na duel met Ajax: ‘Geen flauw idee waar die schoenen zijn’
    PREMIUM

    Vraagte­kens voor Van den Houten na duel met Ajax: ‘Geen flauw idee waar die schoenen zijn’

    AMSTERDAM - De uit Goes afkomstige Thomas van den Houten, oud-speler van onder meer Goes en Hoek, stapte na een kort nachtje donderdagochtend vroeg weer het kantoor van zijn werkgever Global Enterprises Partners binnen. ,,Ik heb niet heel veel geslapen’’, vertelde hij nog geen twaalf uur na het laatste fluitsignaal in de Arena. ,,Het was een fantastische ervaring, tegen een elftal dat echt next level is.’’ Maar hoe zat het nou met die schoenen?