Volledig scherm
Steve Schalkwijk, hier op archiefbeeld, was zondag erg belangrijk voor Vlissingen. © Lex De Meester

Vlissingen gooit schroom van zich af

VIDEOHENDRIK-IDO-AMBACHT - Hoofdklasser VC Vlissingen weet weer wat winnen is. Op bezoek bij IFC won de ploeg van trainer John Karelse zondagmiddag nipt; het werd 1-2. 

Vlissingen-spits Steve Schalkwijk brak de ban. Hij bleef kalm voor het vijandelijke doel en zette de 0-1 op het scorebord. De fraaie assist kwam van Khalid El Hattach. In de eerste helft werd er niet meer gescoord.

De thuisploeg kwam goed uit de kleedkamer. Michael Potkamp maakte de 1-1 met het hoofd. Zijn inzet werd onderweg getoucheerd, waardoor Joan van Belzen kansloos was. 

Het slotakkoord was voor Vlissingen. Steve Schalkwijk ging de diepte in, kapte zijn man uit en legde de bal op een presenteerblaadje voor Hoessein Bouzambou. Laatstgenoemde tikte de bal simpel binnen en bepaalde de eindstand op 1-2. 

Volgende week zondag wacht voor Vlissingen een thuisduel met middenmoter EHC/Heuts. 14:00 wordt er afgetrapt aan de Irislaan. De negatieve reeks van vier nederlagen is in ieder geval doorbroken.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.