Volledig scherm
Vlissingen bereikte de achtste finale twee weken geleden door een 4-0-overwinning op stadsgenoot Walcheren. © Ruben Oreel

Vlissingen gaat eerder bekeren

VLISSINGEN - De voetballers van VC Vlissingen spelen de bekerwedstrijd tegen De Alblas ruim een week eerder dan gepland.

De Zeeuwse hoofdklasser speelt het duel in de achtste finales van de districtsbeker op zaterdag 10 februari. De aftrap is 14.00 uur.

De andere overgebleven Zeeuwse club in de districtsbeker, Goes, speelt zijn duel op dinsdagavond 20 februari uit bij Heerjansdam (aftrap 20.00 uur). Vlissingen speelt bij een overwinning tegen de winnaar van het duel Cluzona-IFC, terwijl Goes de winnaar treft van Halsteren-Sliedrecht.

Overleven Goes en Vlissingen ook die duels, dan spelen ze in de halve finale tegen elkaar.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek en Kloetinge kunnen zomaar een extra kans krijgen om te promoveren

    Hoek en Kloetinge kunnen zomaar een extra kans krijgen om te promoveren

    ZEIST - Het komend seizoen terugtrekken van Jong FC Twente uit de derde divisie, kan eventueel gunstig uitpakken voor Hoek en Kloetinge. De KNVB maakte donderdag bekend dat de opengevallen plaatsen in de derde divisie en onderliggende klassen zullen worden opgevuld vanuit de nacompetitie. Mocht Hoek de finale halen en die verliezen, dan krijgt het nog een herkansing. Hetzelfde geldt voor Kloetinge, wanneer het de finale verliest.