Volledig scherm
Vlissingen bereikte de achtste finale twee weken geleden door een 4-0-overwinning op stadsgenoot Walcheren. © Ruben Oreel

Vlissingen gaat eerder bekeren

VLISSINGEN - De voetballers van VC Vlissingen spelen de bekerwedstrijd tegen De Alblas ruim een week eerder dan gepland.

De Zeeuwse hoofdklasser speelt het duel in de achtste finales van de districtsbeker op zaterdag 10 februari. De aftrap is 14.00 uur.

De andere overgebleven Zeeuwse club in de districtsbeker, Goes, speelt zijn duel op dinsdagavond 20 februari uit bij Heerjansdam (aftrap 20.00 uur). Vlissingen speelt bij een overwinning tegen de winnaar van het duel Cluzona-IFC, terwijl Goes de winnaar treft van Halsteren-Sliedrecht.

Overleven Goes en Vlissingen ook die duels, dan spelen ze in de halve finale tegen elkaar.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jonathan Constansia: Ik zweer het, ik ben echt niet de moeilijkste
    PREMIUM

    Jonathan Constansia: Ik zweer het, ik ben echt niet de moeilijk­ste

    TERNEUZEN - Tijdens de laatste training voor het duel met ONS Sneek, grijpt Jonathan Constansia donderdagavond ineens naar zijn gezicht. In een duel met Daniel Akindayini is hij geraakt door de arm van de Engelse spits, precies op zijn oog. ,,Ik was even een deel van mijn zicht kwijt’’, zegt de middenvelder tegen fysiotherapeut Ruben Deij. Zijn trainer, Hugo Vandenheede, komt polshoogte nemen. Je ziet de trainer denken: als ‘Jona’ tegen Sneek maar kan spelen. ,,Al kan ik maar door één oog wat zien; ik speel gewoon’’, is Constansia stellig.