Volledig scherm
Vlissingen bereikte de achtste finale twee weken geleden door een 4-0-overwinning op stadsgenoot Walcheren. © Ruben Oreel

Vlissingen gaat eerder bekeren

VLISSINGEN - De voetballers van VC Vlissingen spelen de bekerwedstrijd tegen De Alblas ruim een week eerder dan gepland.

De Zeeuwse hoofdklasser speelt het duel in de achtste finales van de districtsbeker op zaterdag 10 februari. De aftrap is 14.00 uur.

De andere overgebleven Zeeuwse club in de districtsbeker, Goes, speelt zijn duel op dinsdagavond 20 februari uit bij Heerjansdam (aftrap 20.00 uur). Vlissingen speelt bij een overwinning tegen de winnaar van het duel Cluzona-IFC, terwijl Goes de winnaar treft van Halsteren-Sliedrecht.

Overleven Goes en Vlissingen ook die duels, dan spelen ze in de halve finale tegen elkaar.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.