Volledig scherm
© Barry van der Hooft

Vlissingen en RKAVV houden elkaar na kansenregen in balans

LEIDSCHENDAM - Zondag-hoofdklasser VC Vlissingen is in de uitwedstrijd tegen RKAVV niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel.

Joan van Belzen hield als sluitpost van de Walcherse club alweer voor de dertiende wedstrijd op rij zijn doel schoon in de eerste 45 minuten van een (na)competitiewedstrijd. Een zorgeloze middag had de keeper echter niet.

RKAVV maakt het de Vlissingers namelijk lastig en kreeg meerdere kansen, maar benutte er niet een. De equipe van trainer Ruud Pennings stelde daar een kans van Geraldi Geerman tegenover, maar ook hij had zijn vizier niet op scherp.

Na de pauze zwijnde Vlissingen bij een afgekeurde treffer en een bal op de paal, en had de ploeg pech bij pogingen van Khalid El Hattach (bal van de lijn en op de paal).

Na negentig minuten moesten beide teams het daardoor doen met een doelpuntloos gelijkspel, waardoor Vlissingen op zestien punten uit acht wedstrijden in de hoofdklasse B komt. RKAVV staat na evenveel duels op zes punten.

Zondag-hoofdklasser VC Vlissingen is in de uitwedstrijd tegen RKAVV niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel. RKAVV maakt het de Vlissingers namelijk lastig en kreeg meerdere kansen, maar benutte er niet een. De equipe van trainer Ruud Pennings stelde daar een kans van Geraldi Geerman tegenover, maar ook hij had zijn vizier niet op scherp. http://www.pzc.nl/sport/amateurvoetbal/vlissingen-en-rkavv-houden-elkaar-na-kansenregen-in-balans-1.6509400