Volledig scherm
Youssef Ben Sellam in actie namens Groene Ster Vlissingen. © Paul ten Hacken

Vlissingen en Goes krijgen in augustus zaalvoetbalinterland in huis

VLISSINGEN - Het Nederlands zaalvoetbalteam voor spelers onder 19 jaar speelt volgende maand twee oefeninterlands in Zeeland. Op zaterdag 24 augustus speelt Oranje in Vlissingen (Baskensburg), een dag later is Goes (Omnium) de plaats van de handeling. Beide keren is België de tegenstander.

Het Nederlands team is in voorbereiding op het Europees kampioenschap, dat van 8 tot en met 14 september in Letland wordt gehouden. Eind maart plaatste het team, met de Groene Ster Vlissingen-spelers Youssef ben Sellam (doelman ) en Nabil Azzanagui, zich voor dit EK.

In Slovenië won het het kwalificatietoernooi door behalve het thuisland ook Azerbeidzjan en Cyprus te verslaan. Volgende maand krijgt Oranje veel zwaardere tegenstand, want het team van bondscoach Hjalmar Hoekema zit in de poule met grootmachten Spanje, Oekraine en Kroatië.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Invaller Abdenbi verlost Hoek tegen FC Lisse
    DERDE DIVISIE

    Invaller Abdenbi verlost Hoek tegen FC Lisse

    HOEK – In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen kon Hoek zaterdagmiddag nog niet overtuigen. Toch stapten trainer Lieven Gevaert en zijn spelers na het thuisduel met FC Lisse met een gevoel van opluchting het veld af. Pas tegen tien man wist de derdedivisionist in de slotfase het verschil te maken. Erwin Franse vond op rechts de ruimte, zijn stiftbal werd aan de tweede paal binnengekopt door de instormende Abdoe Abdenbi (1-0).