Volledig scherm
PREMIUM
SDO-spelers Joris Freijzer, Jeffrey de Koning en Martijn Ivens voor het stadion van NAC Breda. © Bas Dingenouts

Vijfdeklasser SDO uit Lamswaarde speelt wedstrijd in NAC-stadion

BREDA / LAMSWAARDE - SDO’63 speelt woensdagavond een oefenwedstrijd tegen mede-vijfdeklasser TVC Breda. Weinig bijzonders in principe. De locatie van het oefenduel tussen de twee vijfdeklassers is echter wel een erg bijzondere. De wedstrijd vindt namelijk plaats in het Rat Verlegh Stadion, de thuisbasis van NAC Breda. 

Quote

Hoe hij het gedaan heeft weet ik niet precies, maar woensdag­avond staan we in dat grote stadion

Thomas Herremans

Keeper Tomasz Herremans (17) begint officieel pas volgend seizoen met voetballen bij SDO, maar is morgen ook al van de partij. ,,Geweldig toch, spelen in zo’n groot stadion. Het idee is eigenlijk pas een paar weken geleden ontstaan. Martijn Ivens, een van onze aanvallers, woont in Breda en kent een aantal spelers van TVC. Dat is geen toeval trouwens, want er spelen verschillende Zeeuws-Vlaamse jongens bij die club. Hoe hij het gedaan heeft weet ik niet precies, maar woensdagavond om 19.00 uur staan we in dat grote stadion. Schitterend.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Ruben de Jager is weer op nul begonnen
  PREMIUM

  Ruben de Jager is weer op nul begonnen

  HENGELO - Ga maar warmlopen, kreeg hij zaterdag na 57 minuten te horen. Je zou verwachten dat Ruben de Jager een beetje zenuwachtig zou zijn, maar dat was niet het geval. ,,Ik heb nooit last van zenuwen voor een wedstrijd’’, zegt de uit Lewedorp afkomstige aanvaller van Jong FC Twente. Tegen Quick Boys mocht hij na zeventig minuten het veld in en dat was een beloning voor een jaar hard werken. ,,Het was een mijlpaal voor me, waar ik een bijzonder gevoel van kreeg.’’
 2. Hoek en Kloetinge kunnen zomaar een extra kans krijgen om te promoveren

  Hoek en Kloetinge kunnen zomaar een extra kans krijgen om te promoveren

  ZEIST - Het komend seizoen terugtrekken van Jong FC Twente uit de derde divisie, kan eventueel gunstig uitpakken voor Hoek en Kloetinge. De KNVB maakte donderdag bekend dat de opengevallen plaatsen in de derde divisie en onderliggende klassen zullen worden opgevuld vanuit de nacompetitie. Mocht Hoek de finale halen en die verliezen, dan krijgt het nog een herkansing. Hetzelfde geldt voor Kloetinge, wanneer het de finale verliest.