Volledig scherm
© PZC

Vier schutters scheiden zich af in PZC-topscorersklassement

TOPSCORERSVLISSINGEN - Door zijn hattrick tegen Rillandia is Duiveland-speler Ronald Zwager aangehaakt bij de top drie in het PZC topscorersklassement.

De linksbenige routinier bracht zijn seizoenstotaal op 29 doelpunten, goed voor evenzoveel punten in het klassement. Hij is zijn ploeggenoot Joran Maliepaard én Hoek-spits Kyle Doesburg tot op één punt genaderd.

Doesburg maakte zaterdag tegen FC Lisse zijn vijftiende doelpunt dit seizoen voor Hoek. Hij was nog niet eerder zo productief in zijn carrière. Hij houdt koploper Martijn Simonse binnen schootsafstand.

Deze topscorer van Luctor Heinkenszand scoorde zaterdag in zijn tiende opeenvolgende wedstrijd. Het was tegen Kapelle echter niet voldoende voor de winst. Souliman Abali zorgde als invaller voor een 1-1-gelijkspel.

Net als Duiveland en Hoek (naast Doesburg ook Rik Impens) staat ook Oostkapelle met twee spelers in de top tien. Sjoerd Verhulst stond er al in met dertien goals, Maarten Hazelaar voegde zich daar zaterdag tegen Terneuzense Boys bij met zijn dertiende goal.

Een derde Oostkapelle-speler ligt op de loer, want Arjen Pattenier staat sinds zaterdag ook in de dubbele cijfers. Zijn openingstreffer vanaf de stip betekende zijn tiende doelpunt van het seizoen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement