Volledig scherm
Thomas de Rijke, hier na zijn doelpunt tegen Herleving Sinaai, was ook tegen Barendrecht trefzeker. © Paul ten Hacken

Verdienstelijk gelijkspel voor Vlissingen tegen Barendrecht

BRUINISSE - Zondag-eersteklasser VC Vlissingen speelde dinsdagavond in Bruinisse een oefenwedstrijd tegen Barendrecht. Het duel met de naar de derde divisie gedegradeerde ploeg van trainer Jack van den Berg duurde slechts 86 minuten en eindigde op het veld van Bruse Boys in 1-1.

De ploeg van trainer Kevin Hollander kwam na drie minuten al op achterstand door een treffer van Qjell Krolis (0-1). Vlissingen kreeg vervolgens voldoende mogelijkheden om langszij te komen, maar faalde in de afwerking. Kort nadat Yarick Dorst, de middenvelder uit Bruinisse, namens Barendrecht de lat had geraakt, wist Vlissingen toch op gelijke hoogte te komen. Na een verre inworp zorgde Thomas de Rijke in de 71ste minuut voor de 1-1.

In de slotfase speelden beide elftallen bijna in het donker, omdat op het hoofdveld van Bruse Boys geen verlichting staat en het duel om 20.00 uur was begonnen. Gescoord werd er niet meer en de scheidsrechter besloot na 86 minuten om af te fluiten. Vlissingen boekte daarmee een verdienstelijk gelijkspel tegen de Zuid-Hollandse formatie.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen
    PREMIUM

    Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen

    BARENDRECHT - Na iets meer dan een kwartier voetballen, keek Yarick Dorst zaterdagmiddag enigszins vertwijfeld richting het scorebord. De cijfers waren hard en veelzeggend: 0-3. Ook tegen Hoek had Barendrecht zaterdag weinig in te brengen en verloor uiteindelijk met 0-4. Voor de derdedivisionist was het de vijfde nederlaag van het seizoen, waardoor het opnieuw moet vrezen dat het degradatievoetbal gaat spelen. ,,Dit hebben we vorig seizoen helaas ook al meegemaakt’’, aldus Dorst.