Hans Kolbeek is terug bij Spui en hij helpt een handje bij de training van zijn vijfjarige zoon Benjamin (oranje shirt).
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Kolbeek is terug bij Spui en hij helpt een handje bij de training van zijn vijfjarige zoon Benjamin (oranje shirt). © Anne Hana

Verdediger van Spui na 5 jaar Brazilië terug op oude nest

SPUI - Het ‘waar-was-jij-moment’ bij de kopbal van Robin van Persie op het WK 2014 in Brazilië heeft voor de dertigjarige Hans Kolbeek nog nét wat meer lading. Hij is op dat moment op bezoek bij een vriend in Brazilië. Euforisch als hij is, trekt hij na het gedenkwaardige duel van een Braziliaanse kroeg naar een chique discotheek in São Paulo.

  1. Afgelastingen dit weekend: Kloetinge niet in actie, ook Yerseke en Walcheren-Serooskerke van de planning

    Afgelastin­gen dit weekend: Kloetinge niet in actie, ook Yerseke en Walcheren-Seroosker­ke van de planning

    VLISSINGEN - Kloetinge komt zaterdag opnieuw niet in actie. De wedstrijd van de Bevelandse eersteklasser in en tegen Nieuw-Lekkerland gaat niet door in verband met (mogelijke) coronagevallen bij de tegenstander. Ook tweedeklasser Yerseke speelt zaterdag niet, vanwege dezelfde problematiek bij tegenstander VVGZ. Eveneens in de Tweede Klasse E is de wedstrijd Walcheren-Serooskerke van het programma verdwenen.