Volledig scherm
Hans Kraaij Junior. © Moniek Arends

Veere ontvangt Hans Kraaij Jr. in sportcafé

VEERE - Hans Kraaij Jr. is woensdagavond te gast op de sponsoravond van Voetbalvereniging Veere. De sponsoravond wordt gehouden in de vorm van een sportcafé in de kantine van Veere. Het Sportcafé zal onder leiding staan van presentator Eddy van der Ley.

Hans Kraay jr. is ex-betaald voetballer en speelde voor liefst vijftien verschillende clubs, voetbaltrainer, analist, presentator en media-persoonlijkheid. Velen zullen hem ook kennen als vaste panelgast bij Voetbal International (voorheen RTL 7/ nu Veronica).

De avond zal bestaan uit anekdotes / interviews / interactie met de aanwezigen (vragenronde) en als afsluiter een voetbalquiz. Vanaf 19.00 uur bestaat de mogelijkheid voor de genodigden om gezamenlijk naar de Champions League wedstrijd Ajax - AEK Athene te kijken.

Mooi affiche

Het bestuur van de V.V. Veere spreekt van 'een mooi affiche' om als dank voor hun steun de sponsoren en de leden van de 'Club van 50' in het jaar van het 70-jarig bestaan van de vereniging een leuke avond te bezorgen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Invaller Abdenbi verlost Hoek tegen FC Lisse
    DERDE DIVISIE VIDEO

    Invaller Abdenbi verlost Hoek tegen FC Lisse

    HOEK – In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen kon Hoek zaterdagmiddag nog niet overtuigen. Toch stapten trainer Lieven Gevaert en zijn spelers na het thuisduel met FC Lisse met een gevoel van opluchting het veld af. Pas tegen tien man wist de derdedivisionist in de slotfase het verschil te maken. Erwin Franse vond op rechts de ruimte, zijn stiftbal werd aan de tweede paal binnengekopt door de instormende Abdoe Abdenbi (1-0).