Volledig scherm
PREMIUM
Alex Bakker. © Lex De Meester

Veere is niet bang voor de concurrent

VEERE - De topper in de vierde klasse A van het zaterdagvoetbal is zaterdagmiddag niet alleen een duel tussen twee titelkandidaten. Thuisploeg Veere heeft met Alex Bakker namelijk een keeper in huis die dit seizoen al elf keer de nul hield, terwijl Luctor Heinkenszand met Martijn Simonse juist de meest scorende speler op de Zeeuwse velden in de gelederen heeft. Beide mannen verkeren in bloedvorm en zien de kraker in de titelrace dan ook met vertrouwen tegemoet, maar wie gaat er vandaag winnen?

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Ruben de Jager is weer op nul begonnen
  PREMIUM

  Ruben de Jager is weer op nul begonnen

  HENGELO - Ga maar warmlopen, kreeg hij zaterdag na 57 minuten te horen. Je zou verwachten dat Ruben de Jager een beetje zenuwachtig zou zijn, maar dat was niet het geval. ,,Ik heb nooit last van zenuwen voor een wedstrijd’’, zegt de uit Lewedorp afkomstige aanvaller van Jong FC Twente. Tegen Quick Boys mocht hij na zeventig minuten het veld in en dat was een beloning voor een jaar hard werken. ,,Het was een mijlpaal voor me, waar ik een bijzonder gevoel van kreeg.’’
 2. Hoek en Kloetinge kunnen zomaar een extra kans krijgen om te promoveren

  Hoek en Kloetinge kunnen zomaar een extra kans krijgen om te promoveren

  ZEIST - Het komend seizoen terugtrekken van Jong FC Twente uit de derde divisie, kan eventueel gunstig uitpakken voor Hoek en Kloetinge. De KNVB maakte donderdag bekend dat de opengevallen plaatsen in de derde divisie en onderliggende klassen zullen worden opgevuld vanuit de nacompetitie. Mocht Hoek de finale halen en die verliezen, dan krijgt het nog een herkansing. Hetzelfde geldt voor Kloetinge, wanneer het de finale verliest.