Volledig scherm
Rogier Veenstra. © BSR Agency

Veenstra zorgt met contractverlenging voor blije gezichten bij ASWH

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Trainer Rogier Veenstra heeft zijn contract bij tweededivisionist ASWH verlengd. De oefenmeester uit Middelburg staat ook komend seizoen voor de groep bij de formatie uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Veenstra is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen in dienst van ASWH. Hij kwam in de zomer over van Goes, waarmee hij promoveerde naar de derde divisie en ook op dat niveau uitstekend presteerde. De nacompetitie om een plek in de tweede divisie werd zelfs bereikt.

Met ASWH staat de Middelburger momenteel voorlaatste in de tweede divisie, maar de club wilde maar wat graag door met Veenstra. ,,Het bestuur en de technische commissie beseffen dat hij na de onverwachte promotie naar de tweede divisie voor een enorme uitdaging is gesteld‘’, schrijft de club op de eigen website.

,,Zowel bestuur als TC gelooft echter in zijn manier van werken en ziet ruimte voor progressie in de resultaten en de ontwikkeling van de spelers voor de toekomst‘’, gaat het statement verder. ,,De spelersgroep is eveneens enthousiast over zijn aanpak. Zij toonden zich verguld met het feit dat Veenstra als trainer aan ASWH verbonden blijft.’’