Gert-Jan van Leiden, hier bij een training van zijn voetbalschool Skills & Control, wordt hoofdtrainer van FC Dauwendaele.
Volledig scherm
Gert-Jan van Leiden, hier bij een training van zijn voetbalschool Skills & Control, wordt hoofdtrainer van FC Dauwendaele. © Frans van Pagee

Van Leiden debuteert bij FC Dauwendaele als hoofdtrainer

MIDDELBURG - Gert-Jan van Leiden gaat komend seizoen voor de eerste keer als hoofdtrainer aan de slag. De oud-speler van onder meer Goes, ADO’20 en Hoek heeft een overeenkomst getekend met FC Dauwendaele. Bij de derdeklasser speelde de Middelburger in de jeugd en debuteerde hij ook in het seniorenvoetbal.

 1. Mitchell de Nooijer gaat weer op avontuur bij de buren: ‘Voetballend kan ik iets toevoegen’
  PREMIUM

  Mitchell de Nooijer gaat weer op avontuur bij de buren: ‘Voetbal­lend kan ik iets toevoegen’

  VLISSINGEN - Het jaar 2020 was voor veel voetballers bijzonder en dat geldt zeker voor Mitchell de Nooijer. De 20-jarige Vlissinger begon het seizoen bij zaterdag-derdeklasser Luctor Heinkenszand, maar stapte nog voor de start van de competitie over naar het Belgische KSV Roeselare. Die club ging echter failliet, maar nu is de zoon van oud-prof Dennis de Nooijer gestart aan zijn tweede avontuur bij de buren. Hij begon donderdag aan de voorbereiding bij Lokeren-Temse.
 1. Samenvatting: Sparta en PSV maken er spektakelstuk van in de sneeuw
  Play

  Samenvat­ting: Sparta en PSV maken er spektakel­stuk van in de sneeuw

 2. Koster: 'Gifbeker? Ik denk dat het een emmer is!'
  Play

  Koster: 'Gifbeker? Ik denk dat het een emmer is!'