Volledig scherm
Aron van Lare staat op de standby-lijst van Oranje onder 17. © PZC

Van Lare op standby-lijst bij Oranje onder 17

ZEIST - Aron van Lare is door KNVB-coach Mischa Visser op de standby-lijst geplaatst voor de eerste twee interlands van Oranje onder 17 van dit seizoen. De Nederlandse talenten spelen op dinsdag 17 en donderdag 19 september in Oldenzaal twee oefeninterlands tegen Frankrijk.

De uit Terneuzen afkomstige Van Lare, doelman van PSV onder 17, was de afgelopen seizoenen een vaste waarde bij Oranje onder 14, 15 en 16. Visser heeft nu de voorkeur gegeven aan de keepers Dani van den Heuvel (Ajax), Robin Roefs (NEC) en Mert Demirci Nijmeijer, die in de jeugd van het Spaanse Valencia speelt.

Van Lare speelde dit seizoen twee officiële wedstrijden met PSV onder 17. In de beker werd Roda JC in Eindhoven met 6-0 verslagen. Zaterdag, in het eerste competitieduel in en tegen Heerenveen, hield de doelman opnieuw de nul. Ook dat duel werd door PSV onder 17 met 6-0 gewonnen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Na nieuwe schouderblessure twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoekomst

    Na nieuwe schouder­bles­su­re twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoe­komst

    MIDDELBURG - Hoek moet het waarschijnlijk een week of zes zonder Gert-Jan van Leiden stellen. De centrale verdediger viel zaterdag in het uitduel met Ter Leede (3-2-nederlaag) na 74 minuten geblesseerd uit. De rechterschouder van Van Leiden schoot uit de kom en daardoor mist hij sowieso de derby van aanstaande zaterdag tegen Goes en de duels met VVSB, Dovo en Barendrecht. En het is de vraag of de Middelburger nog gaat voetballen, wanneer hij weer hersteld is.