Volledig scherm
Alexander van Keulen met het shirt van MZC'11 - zijn vorige club - over zijn schouder. © Johan vd Heijden

Van Keulen keert bij Yerseke terug in voetballerij

YERSEKE - Alexander van Keulen wordt bij Yerseke de opvolger van Harro Hazelaar. De huidige hoofdcoach van de zaterdag-derdeklasser keert terug naar Oostkapelle; Van Keulen keert bij de club waar hij ooit voetbalde terug in de voetballerij.

De in Kloetinge woonachtige coach besloot na zijn periode bij MZC'11, waar hij een kampioenschap vierde en na een seizoen in de eerste klasse een degradatie meemaakte, een jaar rust te nemen. Dat jaar zit er komende zomer op.

Het is nog even de vraag op welk niveau hij met zijn nieuwe club uit gaat komen. Momenteel is Yerseke namelijk koploper in de derde klasse A met vier punten én een wedstrijd meer dan nummer twee RCS.

Lees alles over de trainerswisselingen in het Zeeuwse voetbal in onze Trainerstombola.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bart Corstanje is nu de grote baas
    PREMIUM

    Bart Corstanje is nu de grote baas

    BRESKENS - Soms moet je als trainer even tot tien tellen. Dat doet Bart Corstanje dan ook halverwege de tweede helft van het duel met Steen, als hij een vervanger voor de geblesseerd geraakte Tim van Hasselt in wil brengen. Veron Schram is klaar om binnen de lijnen te komen, er is alleen één probleempje: zijn shirt blijkt nog in de kleedkamer te liggen… De invaller rent er snel om, valt iets later dan gepland in en kort daarna beslist Breskens het eerste competitieduel, dat uiteindelijk met 3-0 wordt gewonnen.