Jan Paul van Hecke, Finn Stokkers en Arno Verschuren (vlnr) werden bedankt door het Bredase publiek.
Volledig scherm
Jan Paul van Hecke, Finn Stokkers en Arno Verschuren (vlnr) werden bedankt door het Bredase publiek. © BSR Agency

Van Hecke uitgezwaaid bij NAC

BREDA - Voetballer Jan Paul van Hecke (20) heeft maandagavond afscheid genomen van het NAC-publiek. De Arnemuidenaar, die overstapt naar SC Heerenveen, kreeg voorafgaand aan het duel NAC-Den Bosch (2-1) een ingelijst shirt en een bos bloemen van de Bredase club.

 1. Philippine pakt eindelijk drie punten, VV Steen krijgt een lesje effectiviteit
  PREMIUM
  DERDE KLASSE A

  Philippine pakt eindelijk drie punten, VV Steen krijgt een lesje effectivi­teit

  VLISSINGEN - Philippine is er na vier wedstrijden eindelijk in geslaagd om de eerste drie punten te behalen. De ploeg profiteerde in de tweede helft van windje mee, terwijl VV Steen juist een lesje effectiviteit kreeg in Breda. HVV‘24 benutte opnieuw niet de kansen en de wedstrijd tussen VV Clinge en Sprundel werd op het laatste moment afgelast vanwege een Corona-besmetting bij de uitploeg.
 1. Zeeuwse doelman ontwerpt en maakt zijn eigen keepershandschoenen
  PREMIUM

  Zeeuwse doelman ontwerpt en maakt zijn eigen keepers­hand­schoe­nen

  ULVENHOUT - Kocht hij vroeger zijn keepershandschoenen, dan telde hij daar zo’n zeventig euro voor neer. Tegenwoordig schommelt de prijs tussen de honderd en honderdtwintig euro. Nu maakt dat voor Sjef van der Kinderen weinig uit, aangezien hij bij zijn club het aankoopbonnetje zo’n drie keer per seizoen mag declareren. Maar het kan goedkoper én beter, dacht de Zeeuws-Vlaming, die nu al zo’n vijf jaar in Breda woont en sinds dit seizoen uitkomt voor het Ulvenhoutse UVV’40.
 2. Jonathan Constansia staat ‘aan’ en daar heeft Hoek profijt van
  PREMIUM
  VIDEO

  Jonathan Constansia staat ‘aan’ en daar heeft Hoek profijt van

  WOERDEN - Het ziet er simpel uit, maar dat is het niet. ,,Probeer het maar eens, zo’n lange bal in één keer uit de lucht klaar leggen.’’ Aan het woord is Jonathan Constansia, die niet over zichzelf praat maar een actie van Istvan Bakx analyseert. Het ‘simpele’ tikje vormt de inleiding tot de beslissende 0-2 van Hoek op bezoek bij Sportlust’46. Invaller Bakx legt de bal klaar voor Reguillo Vandepitte, een andere invaller. Constansia is dan al aan het sprinten, laat iedereen zijn hielen zien en rondt op een bijzondere manier af.