Jan Paul van Hecke (rechts), hier nog als huurling van sc Heerenveen met PSV'er Cody Gakpo, heeft zijn eerste minuten in het shirt van Blackburn Rovers in de benen.
Volledig scherm
Jan Paul van Hecke (rechts), hier nog als huurling van sc Heerenveen met PSV'er Cody Gakpo, heeft zijn eerste minuten in het shirt van Blackburn Rovers in de benen. © ANP

Van Hecke maakt zijn eerste minuten voor Blackburn, tegen Van de Beek, Matic en Rashford

VIDEOMANCHESTER - Jan Paul van Hecke heeft zijn eerste minuten gemaakt in het shirt van Blackburn Rovers. De verdediger uit Arnemuiden speelde een uur mee in een oefenwedstrijd met Manchester United. Van Hecke stond zo’n tweeënhalve maand aan de kant met een voetblessure. United won het oefenduel met 3-0.

  1. Versluis terug bij Excelsior na leerzame tijd in Australië: ‘Ik zit nu drie à vier keer per week in de sportschool’
    PREMIUM

    Versluis terug bij Excelsior na leerzame tijd in Australië: ‘Ik zit nu drie à vier keer per week in de sport­school’

    Afgelopen zomer verruilde Angela Versluis (21) haar club Excelsior voor een avontuur in Australië. De uit Veere afkomstige voetbalster ging er spelen voor Brisbane Lions. Het zou een mooie ervaring worden, die wel wat korter duurde dan vooraf verwacht. Versluis sloot begin januari weer aan bij de Rotterdamse club en speelde vrijdag dertig minuten mee tegen Telstar.