Volledig scherm
PREMIUM
De kampioenen van Steen. © Petyer Nicolai

Van Grimberghe en Steen zetten met titel de kers op de taart

BIERVLIET - In het seizoen 2008/09 degradeerde Steen uit de derde klasse van het zondagvoetbal. Sindsdien eindigde de ploeg acht keer in de top vijf van de vierde klasse A, maar telkens bleef promotie uit. Het tiende seizoen leverde echter alsnog het begeerde kampioenschap en daarmee een terugkeer naar de derde klasse op.

Tot en met het afgelopen seizoen stond Carlo van Grimberghe liefst zeven jaar als hoofdtrainer voor de groep. Deze jaargang nam hij een sabbatical en begon Luc Audenaert als trainer van Steen aan het seizoen. Eind december vorig jaar stapte de Belgische oefenmeester echter op, nadat duidelijk was geworden dat het bij een eenjarige verbintenis zou blijven. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doelman Niels von Hout kopt winnende binnen voor Biervliet: ‘Geweldig om zo een wedstrijd te beslissen’
    PREMIUM

    Doelman Niels von Hout kopt winnende binnen voor Biervliet: ‘Geweldig om zo een wedstrijd te beslissen’

    BIERVLIET - Met nog twee duels voor de boeg kwam zondag zowel Vogelwaarde als Biervliet nog in aanmerking voor rechtstreekse degradatie uit de vierde klasse A. Halverwege de voorlaatste speelronde leek het erop dat de beslissing zou worden uitgesteld tot volgende week zondag. Dat dit niet gebeurde, dankt Biervliet aan zijn doelman Niels von Hout die in de slotfase uit een hoekschop de winnende treffer binnenkopte.