Rick van Drongelen, hier op archiefbeeld, boekte een welkome overwinning met zijn club HSV. Erzgebirge Aue werd met 4-0 verslagen.
Volledig scherm
Rick van Drongelen, hier op archiefbeeld, boekte een welkome overwinning met zijn club HSV. Erzgebirge Aue werd met 4-0 verslagen. © BSR Agency

Van Drongelen en HSV herstellen zich met ruime zege

HAMBURG - Rick van Drongelen herstelde zich met HSV van de nederlaag in de stadsderby tegen St. Pauli. De ploeg van de Axelaar ging afgelopen maandag met 2-0 onderuit, mede door een ongelukkig eigen doelpunt van Van Drongelen. Zondagmiddag boekte de ploeg vervolgens de vijfde overwinning van dit seizoen in de Tweede Bundesliga.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Borsele Sloepoort Cup gaat in aangepaste vorm op 12 augustus van start

    Borsele Sloepoort Cup gaat in aangepaste vorm op 12 augustus van start

    NIEUWDORP – De 34ste editie van de Borsele Sloepoort Cup gaat deze zomer definitief door, al wordt het toernooi wel in aangepaste vorm afgewerkt. Het wedstrijdschema is vastgesteld in samenspraak met de gemeente Borsele, alle duels duren geen 45 maar 90 minuten en Terneuzense Boys en Kloetinge onder 23 zijn in poule A de vervangers van de zondagtak van VC Vlissingen. De eerste duels worden op woensdag 12 augustus gespeeld, op de velden van SV Nieuwdorp.