Volledig scherm
Arie van der Zouwen

Van der Zouwen wil bij MZC'11 zelf de vruchten kunnen plukken

ZIERIKZEE - Arie van der Zouwen staat ook in het seizoen 2018/2019 voor het eerste team van MZC'11. De hoofdcoach heeft zijn verbintenis bij de zaterdag-tweedeklasser al met een jaar verlengd.

,,Arie heeft aangegeven dat hij het naar zijn zin heeft bij de club en dat hij groei ziet in de jonge ploeg'', meldt het bestuur op de clubsite. ,,Het is een gretige en leergierige jonge groep met spelers die nog veel moeten leren, maar daar absoluut voor open staan. Dit seizoen zal de ploeg moeten groeien, om daar volgend seizoen de vruchten van te kunnen plukken.''

Van der Zouwen heeft een lange historie als trainer. Hij vergaarde vooral bekendheid met zijn bestorming van de amateurtop met VVGZ uit Zwijndrecht. Vorig seizoen streed hij met Kloetinge tot de laatste speeldag om de titel in de eerste klasse. Rijsoord streek echter met de eer, waarna Kloetinge er ook in de nacompetitie niet in slaagde promotie af te dwingen.

In de zomer stapte Van der Zouwen over naar MZC'11. Met die ploeg - vorig seizoen gedegradeerd uit de eerste klasse - bezet hij na acht speelronden de achtste plaats in de tweede klasse E. De Zierikzeeënaren wonnen drie keer, speelden en keer gelijk en verloren vier duels en bezitten daardoor tien punten. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement