Middenvelder Pepe van de Kerkhove gaat van JVOZ naar NAC Breda.
Volledig scherm
Middenvelder Pepe van de Kerkhove gaat van JVOZ naar NAC Breda. © JVOZ

Van de Kerkhove naar NAC, keeper De Mol ingelijfd door Feyenoord

VLISSINGEN - Opnieuw maken verschillende talentvolle voetballers na dit seizoen de overstap van JVOZ naar de jeugdopleiding van een profclub. Nadat eerder al bekend was geworden dat Siebe Schieman en Jedemy Laveist de overstap naar Sparta Rotterdam zullen maken, hebben twee anders spelers nu ook zekerheid. Pepe van de Kerkhove verruilt JVOZ voor de jeugdopleiding van NAC Breda, doelman Stenn de Mol gaat naar Feyenoord.

Middenvelder Siebe Schieman (JVOZ JO15-1) komt bij Sparta in de Onder 16 terecht, terwijl Jedemy  Laveist (JVOZ JO14-1) in Rotterdam naar de JO15-1 gaat. Laveist liep eerder ook stage bij Club Brugge, samen met zijn ploeggenoot Pepe van de Kerkhove. De middenvelder uit Kloosterzande werkte ook een stage af bij PSV en was in beeld bij Ajax. Omdat hij op dat moment een blessure had, kwam het niet tot een stage in Amsterdam.

Stenn de Mol, nu keeper van JVOZ JO13-2, maakt de overstap naar Feyenoord. Bij de Rotterdamse club komt hij in de JO13-1 terecht. Van het oudste meidenteam van JVOZ maken twee speelsters de overstap naar de vrouwenploeg van Sparta/JVOZ. Dat zijn keepster Ilse Verschiere en Evy Möhlmann.

Door de coronacrisis zijn verschillende stages van JVOZ’ers stilgelegd. Aanvallers Mike Segers mocht meetrainen bij Sparta en NAC, Wout den Engelsman is in beeld bij FC Dordrecht en Rowan Traas had tijdens zijn stage bij Sparta al een sterke indruk achtergelaten. Of de stages van dit trio nog een vervolg krijgen, is op dit moment nog niet duidelijk.