Uitblinker Abdoe Abdenbi schiet Vlissingen naar eerste driepunter

videoDE MEERN - Vlissingen heeft de eerste drie punten van het seizoen in de hoofdklasse B binnen. Abdoe Abdenbi, deze zomer teruggekeerd na een uitstapje bij Halsteren, blonk op bezoek bij De Meern uit en hielp zijn ploeg met drie goals aan een 0-3-zege.

Abdenbi lijkt de enige Vlissinger die het vizier op scherp heeft. Tijdens de eerste speelronde miste de ploeg flink wat kansen, maar de snelle aanvaller was wél trefzeker. Een nederlaag kon hij daarmee niet voorkomen. Op het sportpark aan de Irislaan was Groene Ster met 1-2 te sterk.

Maar zondag leverde de dadendrang van Abdenbi de ploeg van trainer John Karelse wél het gewenste resultaat op. Na veertien minuten zorgde hij al voor de 0-1 en in de 29ste minuut verdubbelde de aanvaller de marge. Pas in blessuretijd maakte hij zijn hattrick compleet: 0-3.

Daarmee is Vlissingen van de nul af in de hoofdklasse B. Na twee duels staan er drie punten op de teller. Komende zondag staat er voor Karelse en zijn mannen weer een thuiswedstrijd op het programma. Promovendus Unitas reist dan af naar Zeeland.

Volledig scherm
Abdoe Abdenbi, hier op archiefbeeld, scoorde zondag drie keer namens Vlissingen. © lex de meester
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement