Kenny Verhoene bij Carl Zeiss Jena.
Volledig scherm
PREMIUM
Kenny Verhoene bij Carl Zeiss Jena. © Carl Zeiss Jena

Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil

uit het archiefNu het coronavirus iedereen aan huis bindt, duikt de sportredactie van de PZC in het rijke archief. Mooie verhalen uit het recente verleden komen nogmaals online. Vandaag: verslaggever Barry van der Hooft ging op bezoek bij trainer Kenny Verhoene in Jena. ,,Je weet niet hoe het loopt in het leven. Je kunt bijvoorbeeld ziek worden en dan is het ineens over. Daarom geniet ik heel erg van wat ik nu doe.”

Een bezoek aan Kenny Verhoene maakt duidelijk dat de oud-trainer van Hoek, Philippine en Zaamslag geniet van zijn nieuwe leven. Bij Carl Zeiss Jena heeft hij op voetbaltechnisch gebied de touwtjes in handen en probeert hij het ‘wij-gevoel’ te creëren.

  1. Bescheiden vertrekker Douwe de Kok: ‘Er is niks mis met een dienstbare speler’
    PREMIUM

    Bescheiden vertrekker Douwe de Kok: ‘Er is niks mis met een dienstbare speler’

    TERNEUZEN - ‘Douwe, sta je rechtsback vandaag? Ja? Oh, gelukkig.’ Het waren de wat plagerige woorden van de destijds VC Vlissingen-speler Jonathan Constansia, gericht aan het adres van Douwe de Kok (27), die toen nog met Terneuzen actief was in de eerste klasse. ,,Ik dacht echt: hopelijk overleef ik dit en word ik niet voor gek gezet’’, haalt De Kok de herinnering uit zijn tienerjaren boven.