Ruen de Jager (midden, op archieffoto) maakte in Izegem het enige doelpunt.
Volledig scherm
Ruen de Jager (midden, op archieffoto) maakte in Izegem het enige doelpunt. © BD / Peter van Huijkelom

Trond Sollied ziet dat Hoek in Izegem geen schade oploopt

IZEGEM - De laatste oefenwedstrijd van Hoek was er donderdagavond eentje zonder veel waarde. Interim-trainer David Destorme liet tegen Mandel United (0-1-zege) veel spelers maximaal een uur spelen, omdat morgen al de eerste officiële wedstrijd van het seizoen wacht. In dat opzicht was het duel slecht gepland, maar Hoek wilde de gemaakte afspraak nakomen om langs te komen voor de opening van het nieuwe stadion van de fusieclub.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. RIA W maakt er zeven, Clinge maakt achterstand goed en bekert net als HVV‘24 verder
  PREMIUM

  RIA W maakt er zeven, Clinge maakt achter­stand goed en bekert net als HVV‘24 verder

  VLISSINGEN - De zondag-derdeklassers Clinge en HVV’24 gaan verder in de strijd om de districtsbeker na overwinningen op respectievelijk Oostburg (4-2) en Hontenisse (1-2). RIA W (0-7 bij Corn Boys) en Vogelwaarde (3-0-zege op SDO’63) nemen tot en met donderdag plaats in de wachtkamer. Voor de overige ploegen die zondag in actie kwamen krijgt het bekeravontuur dit seizoen geen vervolg.
 2. Eén goede helft is onvoldoende voor Hoek
  PREMIUM

  Eén goede helft is onvoldoen­de voor Hoek

  HOEK - Het scorebord in Hoek gaf aan dat er nog negen minuten waren te spelen, toen het muisstil langs het veld werd. Aanjager Erwin Franse eruit, Mike Segers erin. Die wissel zorgde voor onbegrip bij de supporters, die twijfelden aan het voetbalverstand van de trainer. In de minuten die volgden, creëerde de Zeeuws-Vlaamse derdedivisionist niks meer. FC Lisse, dat in de eerste twee duels één puntje had vergaard, kwam met de schrik vrij en prees zich gelukkig met een 1-2-zege.
 3. Weer laat Hoek het lelijk liggen
  PREMIUM

  Weer laat Hoek het lelijk liggen

  HOEK - De spits die het net normaal gezien makkelijk weet te vinden, leunde tegen de boarding aan en keek naar het verlaten veld. ,,Daar’’, zei Steve Schalkwijk terwijl hij naar de zone net voorbij de middencirkel wees, ,,ben ik misschien geen goede voetballer.’’ Maar daar – zijn vinger ging richting het strafschopgebied – is het meestal kassa. ,,Alleen vandaag helaas niet. Nu ben ik de schlemiel, volgende week kan ik weer de held zijn’’, zei de aanvaller. ,,Als ik vandaag had gescoord, hoor je niemand hier.’’
 4. Winnend weerzien met oude club SKNWK voor Ralph Zegers
  PREMIUM

  Winnend weerzien met oude club SKNWK voor Ralph Zegers

  NIEUWERKERK - Achter Zeelandia Middelburg en VC Vlissingen eindigde SKNWK het door corona abrupt geëindigde voetbalseizoen vorig seizoen als derde in de vierde klasse. Nacompetitie spelen zat er niet in. Het afscheid van Zegers bij SKNWK werd in besloten groep gehouden. ,,Een beetje vreemd afscheid wel”, kwamen de trainer en oud-voorzitter Arnold Schiettekatte na de wedstrijd overeen. Er werd alsnog een etentje ingepland.