Volledig scherm
Ronny Tresonie wordt opnieuw trainer van SV Sluis. © Peter Nicolai

Tresonie vanaf komend seizoen weer trainer van Sluis

SLUIS - Ronny Tresonie keert komend seizoen terug als hoofdtrainer van SV Sluis. Bij de zondag-vierdeklasser wordt de inwoner van Heille de opvolger van het duo Danny Pols/Patrick Caniere. Het bestuur van SV Sluis heeft besloten om aan het eind van dit seizoen afscheid van hen te nemen.

Tresonie was tussen 2009 en 2017 al eerder acht seizoenen trainer van Sluis. In de zomer van 2017 maakte hij de overstap naar Terneuzen. Daar deed hij in zijn tweede seizoen, na enkele maanden, vanwege gezondheidsproblemen een stap terug. Eenmaal hersteld ging Tresonie weer aan de slag bij Sluis, waar hij bij het tweede elftal betrokken was.

Vanaf komend seizoen staat hij weer voor de eerste selectie. SV Sluis promoveerde vorig seizoen onder leiding van Pols en Caniere naar de vierde klasse. Daarin bezet de Zeeuws-Vlaamse ploeg momenteel de zevende plaats. 

  1. Constansia en Smulder ontbreken bij Hoek, Wilson is  een vraagteken
    PREMIUM

    Constansia en Smulder ontbreken bij Hoek, Wilson is een vraagteken

    HOEK - De ploeg die afgelopen weekend met 3-0 van Goes verloor, is zaterdagmiddag de tegenstander van Hoek. Ter Leede boekte dit kalenderjaar pas één overwinning en is de afgelopen tijd weggezakt op de ranglijst. De formatie uit Sassenheim is nu de nummer dertien van de derde divisie. Hoek staat zevende, heeft negen punten meer dan Ter Leede, blijft bij een overwinning in de subtop meedraaien en neemt dan ook een beetje revanche.