Volledig scherm
Eric Vanhijfte is nu nog trainer van de vrouwen van IJzendijke maar is dat vanaf komend seizoen bij het eerste mannenteam van de zondag-vierdeklasser. © Boaz Timmermans

Trainers wisselen van positie bij IJzendijke

IJZENDIJKE - Bij voetbalvereniging IJzendijke wisselen twee hoofdtrainers deze zomer van positie. Eric Vanhijfte wordt - na twee seizoenen het eerste vrouwenteam te hebben getraind - met ingang van het volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal bij de mannen. Hij wordt de opvolger van Nico Knol, die op zijn beurt het vrouwenteam onder zijn hoede gaat nemen.

Knol is nu aan zijn vierde seizoen bezig als hoofdtrainer van de zaterdag-vierdeklasser. Hij kondigde onlangs zijn afscheid aan, waarna het bestuur van de club bij Vanhijfte uitkwam als zijn opvolger. Knol, die in het verleden ook trainer was van Philippine, gaf vervolgens aan het stokje wel over te nemen bij het vrouwenteam. Die ploeg degradeerde vorig seizoen uit de hoofdklasse en bezet in de eerste klasse nu de negende plaats.

IJzendijke maakte ook bekend dat Steve Kesteleyn trainer blijft van het tweede mannenteam. Hij is momenteel aan zijn eerste seizoen bezig bij de reserves.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement