Brian Meulmeester, hier in actie tegen Barendrecht, is zijn basisplaats kwijt bij Goes.
Volledig scherm
PREMIUM
Brian Meulmeester, hier in actie tegen Barendrecht, is zijn basisplaats kwijt bij Goes. © Carla Vos

Trainer Hollander kiest voor keeperswissel bij Goes

GOES - Matthew Lentink verdedigt zaterdag het doel bij Goes tijdens het duel in de derde divisie tegen Stedoco. Dit gaat ten koste van Brian Meulmeester. Hij is gepasseerd. ,,Er moeten nu harde beslissingen worden genomen”, meent trainer Kevin Hollander.

 1. Al slaapwandelend wilde ik Frank Rijkaard van advies voorzien
  PREMIUM

  Al slaapwande­lend wilde ik Frank Rijkaard van advies voorzien

  Daar stonden we dan, midden in de nacht, met z’n tweeën. Het was de zomer van 2000, Frank Rijkaard was bondscoach en ik wilde hem tijdens een warme nacht al slaapwandelend van advies voorzien. Ik trok mijn vriendin mee naar de gang van ons Vlissingse flatje en vertelde haar daar wat de ideale opstelling was voor het Nederlands elftal. Zij werd als eerste echt wakker, geloof ik, en maakte een einde aan het gedoe. Kom, we gaan slapen.
 2. Doorstart voetbalclub Sluiskil, Halil Atmac trekt nu de kar
  PREMIUM

  Doorstart voetbal­club Sluiskil, Halil Atmac trekt nu de kar

  SLUISKIL - Onder leiding van oud-scheidsrechter Halil Atmac maakt voetbalvereniging Sluiskil een doorstart. Dat gebeurt nadat de ledenvergadering een voorstel van het bestuur, dat onder leiding stond van interim-voorzitter Bennie Boerjan, om de vereniging op te doeken heeft verworpen. Atmac is de nieuwe voorzitter en probeert de club nieuw leven in te blazen. Hij heeft voormalig voorzitter Bram van Houcke gevraagd om de vereniging nog één jaar van advies te voorzien.