Volledig scherm
Leon de Witte (links), hier met Noad'67-trainer Perry Snoep, heeft zijn contract bij WHS met twee jaar verlengd. © Marcelle Davidse

Trainer De Witte twee jaar langer bij WHS

SINT-ANNALAND - Leon de Witte is ook de komende seizoenen trainer van WHS. Het bestuur van de zaterdag-derdeklasser en de oefenmeester zijn een contractverlenging voor twee jaar overeengekomen. De Witte (49) is nu aan zijn  tweede seizoen bij de club uit Sint-Annaland bezig.

In het verleden was hij ook al werkzaam als jeugd- en assistent-trainer, bij de club waar hij tot zijn 38ste in het eerste speelde. Vorig seizoen eindigde De Witte in de derde klasse B op de vijfde plaats met WHS. Halverwege dit seizoen bezet de ploeg de tiende plaats, met dertien punten uit twaalf duels. Op 19 januari hervat het de competitie met de derby tegen hekkensluiter Smerdiek.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken
    DERDE DIVISIE ZATERDAG I Video

    Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken

    HOEK – De thuiswedstrijd tegen Jong FC Groningen was zaterdagmiddag nog maar negen minuten oud, toen Hoek al aan een kansloze middag bezig leek te zijn. Door twee treffers van de bezoekers (0-2) liep de derdedivisionist razendsnel achter de feiten aan. Na de 0-3 kort na rust leek het duel definitief gespeeld, maar in de slotfase kende Hoek onverwacht nog een opleving. Die kwam echter te laat, waardoor de ploeg van Hugo Vandenheede met 3-4 onderuit ging.